۴۰
۷۴
آقــا

درد سیاتیک سمت پای راست ؟

سلام روزتون بخیر دکتر. من درسال 96یکبار بعلت فتق دیسک به ناچار وتشخیص پزشک جراحی شدم ولی متاسفانه مجددا چند وقتیه که مجدداً اون مشکلات ذکر شده کمی خفیف تر نسبت به قبل به سراغم آمده و با پزشک جراحم مشورت کردم با بررسی عکس mirمشخص شدیکی دیگه از دیسک ها دچار فتق گردیده بنظر شما من مجدداً باید جراحی شوم و آیا جراحی برای دوم را شما صلاح میدانید که من انجام دهم وبعدا بخاطر دوبار جراحی مشکلی برام پیش نمیاد

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات، نورو اندوسکوپي، جراحي تشنج در تهران