۵ ماه
۸
آقــا

هیدرونفروز کلیه راست upjo باقطر لگنچه ۱۹؟

سلام پسرم 5 ماهشه هیدرونفروز جنینی داره 3 روز بعد تولد قطر لگنچه 30 میلی متر بوده یک ماه بعد 27 بعد سه ماه هم 27 بوده عکس رنگی گرفتیم برگشت ادرار نداره اسکن هسته ای دادیم گفتن 35 ٪ کارایی داره الان تو 5 ماهگی رفتیمتخرانسونو دادیم قطر لگنچه 19 میل و اسکن dmsa دادیم گفتن 49٪ درصد کارایی داره الان من باید چکار کنم

1 پـاسـخ

  • با سلام مشکل کودک شما وجود تنگي در محل اتصال لگنچه کليه راست به حالب راست مي باشد. بهتر است براي آگاهي از درجه تنگي براي شيرخوار، اسکن DTPA ياEC بعمل آيد تا اگر شدت تنگي بيشتر باشد براي جلوگيري از آسيب بيشتر بافت کليه راست نسبت به برطرف کردن تنگي اقدام لازم معمول گردد.لطفا براي کمک بيشتر به فرزند شما تصاوير سونوگرافي ، اسکن ها و جواب آزمايش کراتينين سرم به همراه کد ملي کودک و شماره تلفن همراه خود را به شماره همراه 09352494537 { واتس آپ يا بله} ارسال فرمائيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در تهران