گرفتگی رگ قلب ؟

سلام و خسته نباشید
پدر شوهر بنده مشکل گرفتگی رگ قلبشون رو دارن
و دکتر تحت نظرشون اول گفته بودن با دارو حل میشه بعد انجام آزمایش گفتن دارو تاثیر کمتر میزاره باید یه هفته هم دارو بخورن
امروز که مجدد آزمایش دادن گفتن که دارو کم اثر کرده و عوارض میده به کلیه و کبد
حالا ما بین دو راهی موندیم که عمل کنن یا ادامه بدن دارو هاشونو
میشه کمک کنین .

1 پـاسـخ

  • سلام هر بيمار مبتلا به تنگي رگ هاي قلب حتما بايستي تحت درمان دارويي قرار بگيره. بعد از درمان دارويي اگه پزشک متخصصي که تحت نظرشون هستند ببينند که درمان با دارو از لحاظ علايم و شرايط بيمار کافي نبوده شايد تصميم به آنژيوگرافي بيمار بگيرند. ولي همچنان داروها رو براي جلوگيري از تشديد گرفتگي يا ايجاد گرفتگي در رگهاي ديگر بايستي ادامه بدهند. در هر صورت بهترين تصميم رو پزشک بيمار که شرايط بيمار رو ميدونه ميتونه بگيره.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 179 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران