چگونگی درمان لک لیزر؟

سلام خانم دکتر خسته نباشید.
من چند روز پیش سوالی با عنوان رفع جای لیزر مطرح کردم.که لطف فرمودید جواب دادید.
در مورد لکه های که روی صورتم مونده دکتری که لیزر رو انجام دادن میگن که جای لیزره چون که صورتم سبزه است جاش مونده ولی مثل سوختگی هر درمانیم که گفتن انجام دادم ولی پیشرفتی حاصل نشد.
حالا میخوام بدونم که اولا این لکها میرن یا نه چون واقعا برام دیونه کننده شده.
وثانیا اینکه چه درمانی وجود داره آیا میتونم برا ویزیت بیام مطب.

1 پـاسـخ

  • انجام لیزر کلا تخصص و تبحر مربوط به خودش رو نیاز داره و در پوست های تیره هم کمی سخت تر و زمان بر تر هست ..اگر بعد از اینهمه زمان هنوز تغییر نکرده و بهتر نشده خبر خوبی نیست ....اما بهبود و انجام درمان کاملا به شرایط و میزان اسیبی که وارد شده هستش.با پزشک تون منظم در ارتباط باشید که با توجه به نوع سیستم و درمان و شرایط پوست تون بهترین درمان رو انجام بدهند......اگر سوختگی دستگاه باشه امکان بهبود هست اما اگر موارد دیگر باشه شرایط فرق داره که بعد از معاینه مشخص میشه.........متاسفانه خانم دکتر خلیلی سالهاست موارد ویزیت ندارند و در مطب هم خانم دکتر اسماعیلی پذیرش ویزیت میکنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 380 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران