۵۲
۵۶
خانــم

دزد گردن و‌کتف؟

یک ماهه که گردن و کتف چپم درد میکنه و شدت درد انقدر زیاده که دست راستم رو هم تکان میدم درد میگیره موقع بلند شدن از زمین‌و راه رفتن هم درد دارم و گاهی به شدت تیرمیکشه میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه و به چه دکتری باید مراجعه کنم؟!

1 پـاسـخ

  • باسلام و عرض معذرت از تاخير پاسخ دهي اگر همچنان دردتان ادامه دارد بيستر مشکلات تاندونهاي شانه و همچنين مشکلات ستون فقرات گردني مطرح است که براي تشخيص بهتر و دقيقتر نيازمند معاينه باليني و شايد عکسبرداري باشيد که ميتوانيد با هماهنگي تلفني به مطب مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران