۴۰
خانــم

پوست و موی خشک و حساس ؟

با عرض سلام و وقت بخیر
من بیماری البینیسم کامل ( شدید ) دارم پوست و موی کاملا خشکی دارم مو هام کاملا نازک شده و ریزش دارد و شوره سر هم دارم .
آزمایش چکاب کامل دادم هیچ مشکلی از نظر کم خونی و کم کاری تیروئید ندارم و الان حدود یک ماه و نیم می شود قرص ویت هیر مصرف می کنم و البته ماسک مو هم استفاده می کنم .
و برای پوستم هم ضد آفتاب مای شصت درصد استفاده می کردم که چند سال پیش دکتر پوست گفتند این خوب نیست یک ضد آفتاب دیگه نوشتند برام که بعد چند بار استفاده پوستم حساسیت زد و من بازم در حال حاضر همون ضد آفتاب مای را استفاده می کنم و با این وجود روی هر دو دستم لک شده . البته پوست خیلی خشکی هم دارم و با لباس یا ظرف شستن کاملا پوسته پوسته می شود دستکش می پوشم هم خارش شدید و قرمزی پوست دارم پوست کف و پاشه پاهایم هم ترک ترک و پوسته پوسته میشه که دکتر گفتند بخاطر خشکی و حساسیت به پرز قالی است یا باید جوراب بپوشم یا دمپایی بپوشم برای راه رفتن روی فرش یکم بهتر شدم ولی باز مشکل کامل حل نشده .

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران