سوزن سوزن شدن شدییییید دست چپ از نوک انگشتان تا آخر کتف؟

دکتر گفته باید عمل کنم ولی الان نه وقتش ونه امکان مالی دارم،آیا با فیزیوتراپی دردش فعلا ساکت میشه؟خودتون میتونیدبرام تو دفترچه بیمه ام بنویسید؟
یا قبلش بلید بدم دکتر بنویسه؟
شما دکتر خوب تو شهریار میشناسید؟
خیییلی درد دارم،لطفا زودجواببدید.
خیر ببینید

1 پـاسـخ

  • سلام پيرامون ميزان بهبودتون پس از فيزيوتراپي بايد عرض کنم بدون معاينه دقيق هرگونه پاسخي غلط خواهد بود. درخواست فيزيوتراپي هم فقط توسط متخصصين ارتوپد ، مغزواعصاب و يا پزشکي ورزشي در دفترچه بيمه مجاز است. براي مشکلات ارتوپدي خود در شهرستان شهريار ميتوانيد به دکتر اميرشريف زاده با شماره 02165272329مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران