خون ریزی همراه با مدفوع ؟

با سلام و خسته نباشید
وحید هستم 37 سال سن دارم.قد 178.وزن 120 کیلو.شیراز.
حدود دوسالی هست دچار خونریزی بعد از مدفوع میشم . بازه زمانی خاصی نداره ولی تا پارسال سالی 2 تا 3 بار در سال. امسال تا الان 4 بار اینجوری شدم.
اینجوری هست که از سر و صدای درون شکمم مثل حالت اسهال متوجه میشم و هنگام مدفوع اول مدفوع میاد بعد یک دفعه حجم زیادی خون جوری که کل سنگ توالت خونی میشه -رنگ خون هم نسبتا روشن هست دقیقا رنگ خون معمولی -هر دفعه دو تا پنج روز طول میکشه و یکدفعه قطع میشه. فکر میکردم بخاطر سردی یا نوشابه باشه باتوجه به رصد خوراکی هام. همیشه در چند روز خونریزی رنگ پریدگی و زرد شدن رنگ صورتم دارم. کلا از دچار بیمارستان شدن و ازمایش و هی هر دفعه یک تشخیص متنفرم بخاطر همین جرات نکردم برم دکتر تا الان. با تشکر از شما

1 پـاسـخ

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران