توهم و بی قراری بیش از حد بعد از سکته مغزی؟

سلام آقای دکتر دایی من 1 ماه پیش سکته مغزی وسیع کردند و طرف راست بدنشون بی حس شده. یکی از بزرگترین مشکلات ما بی قراری بیش از حد و فریاد های خیلی خیلی بلند ایشون هست و همچنین حافظه کوتاه مدت هم از دست دادند روزهای اول این طوری نبودند و همه رو می شناختن.
دکتر مغز و اعصابشون گفتند پیش یه دکتر روانپزشک ببریم چون تا آروم نشن حتی فیزیوتراپی هم نمیشه انجام بشه
پیش دکتر روانپزشک بردیم و تشخیص دادند بیماری دلیریوم و بهشون 2 تا قرص دادند به اسم: کوییتیاپین و هالوپریدول و اصلا تاثیر نداشت بدتر شدن که بهتر نشدن واقعا دیگه عاجز شدیم خواهش می کنم یه راهنمایی کنید چون دیگه واقعا نمی دونیم چی کار کنیم

1 پـاسـخ

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران