دوبینی در دید هر دو چشم؟

دیابت، سنگ کیسه صفرا و کبد پرچرب دارم و داروهای نیوبت2، آتروواستاتین 20، گلوکوفاژ و ASA می‌خورم و از دو روز پیش همه چیز را با عینک و بدون آن دوتایی کنار هم می‌بینم نمره عینکم 3.5 می‌باشد. نیاز به مشاوره و معاینه دارم. لطفا راهنمایی فرمائید. متشکرم

1 پـاسـخ

  • با سلام
    بله حتما هر چه سريعتر به متخصص مغز و اعصاب مراجعه فرماييد
    احتمال قوي مشکل معمولا ارتباطي به چشم نخواهد داشت اگر همکارمون معاينه کردن و مشکلي نبود بعدا ميتونين به چشم پزشک مراجعه فرماييد و اورژانسي نيست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 119 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران