۴٦
۸۰
خانــم

گلودرد مقداری خلط ،سرفه، خارش سینه ودرد گاها خارش گلو وگوش،تعریق شبانه ؟

سلام آقای دکتر من چهاردە ساله هپاتیت اتوایمیون دارم روزی دوبار آزاتیوپرین ،دو بار کپسول اورسبیل،دوبار قرص فشار لوزارتان ،یه بار ید فولیک ،ویه بار بیزوپرولول مصرف میکنم. یه ماهه سرفه دارم،خلط دارم نه زیاد، گلودرد انگار تیغ به گلوم میزنند،فشردگی ودرد سینه هم بعضی اوقات دارم تعریق شبانه فقط درقسمت سروگردن وسینه دارم ،بعضی اوقات لرز دارم ،تبم حداکثر 36/5 درجه است.در ضمن اسید معدە وجوش معدە دارم کلا در زندگی استرسیم حالا هم مقداری تشدیدشدە .ویه ماهه ازخونه بیرون نرفتم .چه دستوری میفرمایید.

1 پـاسـخ

  • سلام
    در افرادي که بيماري زمينه اي دارند و سن بالا خطرناکتره. شما جوان هستيد و بيماريتون ظاهرا کنترله. نگران نباشيد و نکات بهداشتي رو با وسواس بيشتري رعايت کنيد. علايم شما بيشتر با سرماخوردگي عادي همخواني دارد. خيلي مهمه که تا مي توانيد از منزل بيرون نرويد. با من در ارتباط باشيد و استرس و اظطراب را از خودتان دورکنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 193 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران