۴۸
۸۱
خانــم

آیا برای ضخامت 13 کورتاژ تشخیصی لازم است ؟

15 روز قرص ضد بارداری مصرف میکنم برای کیستم .سونو واژینال رفتم توش ضخامت et 13 بود . چند باری هم هست که وسط دوره ی پریودیم ی روز کمی لکه میاد مثل خود خون قاعدگی و بعد میرم حموم دیگه نمیاد .قاعدگی ام هم نامنظم شده چند بار . کیست لایه دار با لایه های نازک دارم 7 سانت در آدنکس راست . فیبروم ساب سروزال هم دارم اندازه ی پرتقال میگم شاید خونریزی بخاطر این کیست باشه و ضخامت هم به دلیل اثر این قرصه . بنظر شما کورتاژ تشخیصی لازمه؟

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم در سن شما من مصرف ضد بارداري را صلاح نميدانم خيلي از کيست ها کيست هاي ساده هستند حتي بدون درمان نيز از بين مي‌روند البته اظهار نظر بستگي به سايز کيست و نوع کيست و علايم بيمار نيز دارد شرح حال شما کامل نيست بايد سونو گرافي را بفرستيد و همچنين بفرماييد در چه فازي از سيکل اين سونوگرافي انجام شده است بعد از آن مي توان اظهار نظر کرد معمولاً زماني که شخص نياز به کورتاژ تشخيصي داشته باشد داروهاي هورموني نمي‌دهيم چون ممکن است روي جواب پاتولوژي تاثير بگذارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران