درمورداعتیادوگرفتگی وخشکی عضلات؟

باسلام
سه سال پیش گرفتگی عظلات سروگردن وسینه داشتم که به محظ مصرف موادتشدیدمیشد وبه تدریج عدم توجه وتمرکزوحساسیت به نوروصداواحساس بی وزنی سراغم اومد
بامراجعه به دکترمغزواعصاب دلوکستین وآلپرازولام وگاباپنتین تجویزشد. ولی من فقط گاباپنتین دردهام روقابل تحمل ترمیکرد
پس ادامه دادم به مصرفش همراه با موادتاهمین الان
ولی روزبه روزعظلاتم به شدت ضعیف شدوالان دارم حس میکنم دارن خشک میشن ونمیدونم میشه کاری کردیا دیگه دیرشده؟
اگرراهنمایی کنیدممنون میشم

1 پـاسـخ

  • مصرف مواد مخدر به علت خواص ‌‌ضد دردي قوي باعث ميشه که دردهاي جسمي ديگه به خوبي مورد توجه و درمان قرار نگيرند.و خيلي از بيماري ها بعد از ترک مواد خود را نشان مي دهند. با توجه به پيچيدگي شرح حال شما توصيه به درمان اعتياد و مشکلات روانپزشکي همراه اون مي کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 216 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران