3/8
خانــم

آزمایش متابولیک؟

با سلام
کودکی سه سال و هشت ماهه دارم آزمایش متابولیک داده Glycine آن هست 135 از نرمال آن 14 تا پایینتره آیا کودک مشکلی داره؟
ضمنا به خاطر عقب بودن گفتار آزمایش دادیم

1 پـاسـخ

  • سلام
    فقط براساس يک اسيدآمينه نميتوان قضاوت کرد و تشخيص بيماري متابوليک گذاشت ولي همين يک عدد ،نگراني ندارد .
    بايد ساير آزمايشات متابوليک رو هم موردبررسي قرار داد و بعلاوه تکامل کودک که بسيار مهم مي باشد.
    همچنين آزمايشگاهي که اين آزمايش رو انجام ميده بايد از آزمايشگاههاي مورد تاييد براي آزمايشات متابوليک باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 198 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران