درد در ناحیه شکم؟

با عرض سلام و ادب خدمت دکتر دلسوز .دخترم چن سال هست که یک درد ناحیه دور ناف داره آزمایش گرفتیم چیزی توی آزمایشها و کشت هایی که برای تشخیص دادن مشخص نشد. همین تابستان چون جایو بلد نبودیم صاحب مسافر خونه دکتر مختاری فر را پیشنهاد دادن که ستی اسکن (با روش تزریق)گفتن بگیر.جواب ستی اسکن نوشته افزایش مخاطی enhancement در قوس های ژزنوم مشاهده میشود که احتمال وجود بیماری التهابی و انگلی را مطرح میکند.در ارگان های سالید شکمی(کبد.طحال .پانکراس و کلیه )و نواحی پاراآئورتیک و در سایر قسمت های دستگاه گوارش در حد قابل بررسی و حفره لگنی ضایعه ای مشاهده نشد دکتر بهروز زندی.دکتر گفتن التهاب روده کوچک داره.دارو مزولازین و کلیدنیوم سی ومترونیدازول داد مدت سه ماه بیشتر هست که دارو استفاده میکنه ولی بهبود پیدا نکرده یعنی همون دلدرد ها را در هفته ای دو الی سه بار داره.و درد در ناحیه دور ناف و پهلوها زیاد میشه. یه سر درد زیاد هم در طول روز میگره. الان ناخن هاش حالت پوسته شده و گوشت ابتدایی یکم به عقب رفته و مثل زخم شده.کف پاهاشم ترک خورده.اینا بعد خوردن داروها اتفاق افتاده .لطفا راهنمایی و کمک کنید دکتر عزیز.از زاهدان هستیم جسارت نشه دکتر عزیز هزینه زحمت مشاوره وظیفه ام هست پرداخت میکنم .09156372740-05433458051 منزل-

1 پـاسـخ

  • با سلام
    قوام مدفوع چگونه است؟اسهال داره يا يبوست داره ؟شدت درد ؟سابقه بيماري التهابي روده در خانواده داريد؟آندوسکوپي شده؟ آزمايشات انجام شده رو لطفا بفرستيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 367 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد کودکان در تهران