نوبت گرفتن؟

سلام آقای دکتر من چند وقته که میخام نوبت بگیرم ولی هرسه شماره ای که داخل سایت است جواب داده نمیشه راهم دوره میترسم بیام مطب کارم انجام نشه خواهش میکنم پیگیری کنید شاید خیلی آدم ها هم مشگل من رو داشته باشن

1 پـاسـخ

  • سلام ببخشيد که به تماس شما پاسخ داده نشده مدتي بدليل مشکلات خانوادگي و بيماري پدر و مادرم در تهران بودم و مطب تعطيل بوده از امروز يعني چهارشنبه چهاردهم ارديبهشت ماه ساعت پنج بعداز ظهر در خدمتتان هستم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران