تومور مغزی؟

با سلام همسر من 21 ساله و وزن 80 هستن سردرد های خیلی شدیدی داشتن طوری که صوتشون قرمز میشد و عرق میکردن حدود سه هفته پیش به دکتر مراجعه کردن و دکتر گفته که تومور مغزی در سمت راست بالا چشمشون دارن و اندازه تومور هم کوچیک نیست چند ماه قبل بخاطر اینکه چشمشون درد میکرد به چشم پزشکی مراجعه کرده بودن ولی دکتر گفته بود که چشمت ضعیفه و براش عینک نوشته بود ولی الان که به مغز و عصاب مراجعه کردن گفتن که تومور مغزی داره ولی دیر اقدام کرده نباید عمل بشه و باید شیمی درمانی بشن الان حدود 10 روز دیگه میشه یه ماه شیمی درمانی شده ولی طی درمان فقط روند رشد تومور متوقف شده ولی اندازش تغیر نکرده این رو هم بگم که مادرشونم قبلن این بیماری رو داشتن و با شیمی درمانی درمان شده و دکتر گفته شاید خوب بشی الان باید چیکار کنن چشمشونم بیرون زدگی نداره فقط همیشه حالت رگه هایی از خون مثله وقتایی که چشم خسته میشه و بهش فشار میاد داره
الان که روند رشد با شیمی درمانی متوقف شده چرا تومور کوچیک نمیشه ؟
دکترش نگفته تومور خوش خیمه یا نه
دکتر توروخدا راهنمایی کنید

بازدید : 116 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران