شکستگی مهره کمر و درد زانو؟

با سلام
چند روز پیش سوالم را بشرح ذیل مطرح کردم و پاسخی را که متخصص طب فیزیکی دادند کامل نبود لطفا بفرمایید منظور از توانبخشی فعال چیست و چه کاری را باید برای بیمار انجام داد؟
مادرم حدود 81 سال سن داردو به علت پوکی استخوان یکی از مهره های ستون فقراتش شکسته شده بود که دکتر برای ایشون سیمان تزریق کردند تا شکستگی را ترمیم شود و الان او را طب فیزیکی میبرم به دلیل اینکه هم کمردرد و زانو درد داشت (زانوهایش باید تعویض مفصل شود که به علت کهولت سن قادر به عمل کردن نیست ) و متخصص طب فیزیکی به ایشان گاز اوزون تزریق کردند ، آیا بیماری با این شرایط تزریق گاز اوزون ضرر ندارد؟

پاسخ متخصص طب فیزیکی:
با سلام ضرر ندارد ولی ایشان نیاز به توانبخشی فعال دارند و اوزون به تنهایی کارساز نیست

منظور از توانبخشی فعال چیست ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 429 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکی فیزیکی و توانبخشی در تهران