كمردرد و انتقال درد به پاها و سر شدن پا؟

باسلام خدمت آقای دكتر چندسالی است كمردرد داشته و اوایل پس از كمی پیاده روی پای چپم سر می شد و حتما باید كمی مینشستم تا بتوانم ادامه مسیر دهم. چند ماهی است درد شدیدتر شده و هنگام ایستادن و یا نشستن هم درد كمر دارم. كمی بعد از راه رفتن هردو پا سر می شود ولی پای چپ بیشتر. ام آر آی كرده ام و تشخیص متخصص سیاه شدن دیسك بین L3 و L4 و همچنین سرخوردگی مهره L5 می باشد. آیا بدون جراحی مشكلم قابل درمان می باشد؟ باتشكر

1 پـاسـخ

  • سلام. مشکل شما به روش غير جراحي قابل حل نمي باشد و حتما بايد در چند ماه آينده جراحي کرده ، ديسک بيرون زده برداشته شده و مهره هاي سر خورده با پلاتين به هم متصل شوند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 257 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران