واقعا دکتری ؟ با قرص دادن بد گفتن از عرفان حلقه میخوای واسه خودت نون درست کنی ؟

ما دوتا خواهریم که من رفتم عرفان بعد از شماها پزشکان محترم اون یکی خواهرم بیمار شماست حالش خیلی بده ، حرف عادی نمیتونه با ماها بزنه همش پرخاش ، چرا وقتی اختلالی رو نمیدونید و نمیتونید دست به تجویز دارو میزنید ، دکتر بعد از این ، من تو عرفان حلقه ( طاهری) شفا پیدا کردم ، میگرن ، همورویید ، سینوزیت،ترس های مختلف و اخلاق بدم ، خستگیهای مزن ، خواب زیاد ، اختناق، استرس و عصبانیت خانوادگیم خوب شد ولی نمیدونم تو چطور میخوای خوب بشی ، من 35 سال خواب راحت نداشتم و الان در امنیت و آرامش رحمانیت الهی خوابم صحیح شده بدون قرص ، به خودت بیا ، چرا دروغ میگی گیر افتادن تو حلقه چیه ؟ نداریم اصلا، کسی تو وادی و چتر رحمانیت الهی اسیر بشه مرررررررددددد باش ، انسان شو ، من میام مطبت و به همه شهادت خواهم داد که تو دروغگویی بیش نیستی

بازدید : 106 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران