عفونت ریه؟

سلام اقای دکتر ببخشید من سی تی اسکن دادم گفتن که ریه هاتون عفونت جزیی داره داروهام ومصرف کردم الا بعضی وقتها سرفه میکنم ولی کم ولی لوزه م به شدت التهاب پیداکرده و بیست و پنج روزه باکسی تماسی نداشتم ولی باز استرس دارم لوزم اذیتم میکنه بعداز کلی دارو ممنون میشم جوابم و بدید

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. شما همه چيز را رعايت کرده ايد جاي نگراني نيست. کاش همه مثل شما رعايت مي کردند. نگران نباشيد لطفا و استرس را از خودتان دور کنيد. من هميشه پاسخگوي شما هستم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران