بلوغ زودرس درچندسالگی رخ میدهد و آیا تاثیر منفی در رشد قدی دارد؟

باسلام دختر تقریبا 7ساله لاغر یکباره مقداری پر وسنگین میشود والبته اشتهایش نسبت به قبل بهتر...وهمزمان با کمی تپل شدن سینه هایش خیییییییلی کم پف مختصری نسبت به قبل دارد ویکی دوبار متوجه ترشح زرد رنگ کمی در لباس زیرش شدم والبته قبلا به این موصوع دقت نکرده ام نمیدانم بوده یانه..آیا امکان دارد دراین سن خیلی کم بلوغ رخ بدهدواگر رخ بدهد رشد قدی کمی خواهد داشت؟باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي(غدد و ريه و روماتيسم و گوارش) در تهران