رابطه پیرونی با سندرم پاهای بیقرار؟

باسلام
نمی دانم عنوانی را که مطرح کردم درست است یا نه.این مشکل احساس قلقک در اندرون آلت تناسلی و درون پاها آن هم فقط موقع خواب و در دل شب بیست سالی است که رنجم می دهد.طوری که انحنا پیدا کرده و گرفتار پیرونی شدم.طوری نیست که مانع رابطه جنسی شود از این نظر هیچ مشکلی ندارم و دردی نداشتم.فقط غالبا در خواب این لذت با حالت نعوظ به من فشار می آورد که مجبور می شوم فشاری بر آلت وارد کنم تا آرام بگیرم اما این لذت را دو چندان می کند گاهی مجبورم پاها را بر زمین بکوبم وقتی به خواب فرو میروم متوجه نیستم اما در وقت شدت مرا از خواب بیدار می کند.چند سال پیش دکتر رفتم برای پیرونی.قرصی داد احتمالا پاباکا بود نمیدانم مصرف می کردم احساس آرامش داشتم ولی دارو عوارض داشت و احساس ضعف دل می کردم دیگه دارو را مصرف نکردم.دکتر هم نمی دانست این چه نوع بیماری است.با این اوصاف هنوز نمی دانم این چه دردی است و آیا با پیرونی ارتباط دارد..من باید به کدام متخصص مراجعه کنم؟طفا مرا راهنمایی فرمایید.تشکر

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران