کوچکی بیضه در خود ارضایی؟

باسلام و خسته نباشید.من جوانی 26ساله هستم.که احساس میکنم بیضه هام کوچک شده ولی طی ازمایش اسپرم و سونوگرافی که انجام دادم دکتر گفت ازمایش بد نیست و در ازمایش اسپرم همه چیز نرمال ولی motile sperms. 50/64 خورده و جلوی اون نوشته Abnormal خواستم بدونم این به چه معناست و ایا خود ارضایی باعث کوچکی بیضه میشه؟من 2هفته بعد از این ازمایش تعداد زیادی خود ارضایی داشتم گفتم ایا توی این 2هفته مشکلی پیش میاد ؟؟؟
مرسی از کمکتون

1 پـاسـخ

  • با سلام.
    آزمايشتان طبيعي است و جاي نگراني ندارد.
    دفعات زياد خودارضايي در روز و هفته ،منجر به کاهش کيفيت عملکرد بيضه ها و نتيجتا اسپرمها ميشود، لذا توصيه ميشود اين عادت را نهايتا بصورت کنترل شده ،هفته اي يک تا دو بار انجام دهيد. در مورد سايز بيضه ، براي قضاوت لازم است بيضه ها يک نوبت معاينه شوند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 589 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران