۶
خانــم

سرفه های شبانه کرونا است یا حساسیت؟

سلام وقت بخیر...پسر 6 ساله 2 یا 3 روزه که شب ها (نه موقع خواب)سرفه های تک و توک و نه پشت سر هم داره....
البته غیر از این از بچگی حساسیت داشته و نزدیک پاییز دچار حساسیت میشه و یه بازه زمانی در پاییز از اسپری هم استفاده میکرده....و 1 یا 2 ماهی هست عطسه داره ولی هیچ علائم دیگه ای نداره‌‌‌‌...حالا 2 یا 3 شبه فقط شبا سرفه میکنه و وقتی اسپری بینی که برای کیپی بینی هستش و چون شب ها همیشه بینی اش کیپه استفاده میکنه رو میزنیم اروم تر میشه....
ولی در کل از بچگی حساسیت داشته و تو این 2 یا 3 شب انگار سرفه جای گزینه عطسه شده و اون عطسه هایی که 2 ماه بود داشت تقریبا دیگه نداره و خیلی کم شده...

آیا حساسیت هستش یا علائم کرونا؟

1 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران