پاپ اسمیر؟

کدقبلی من،6211هست،این هم جواب پاپ اسمیر،لطفاهردوآزمایش رابه دقت برایم توضیح دهید؟هر روزلاغرترمی شوم،خیلی به این برگه ها نگاه می کنم،هیچی ازشون نمی فهمم،لطفابگوییدچه خاکی توی سرم شده؟

1 پـاسـخ

  • آزمايش پاپ اسمير از نظر سلول سرطاني منفي است. بدليل التهاب گزارش شده ، معاينه زنان و در صورت نياز درمان عفونت لازم است. به پزشک مراجعه کنيد. در صورت ظاهر غير طبيعي دهانه رحم يا خونريزي بعد از نزديکي کولپوسکوپي لازم است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 466 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران