۵۴
۸۵
خانــم

درد بیضه ؟

اقای دکتر من 54 سالم در سن 20 سالگی بیضه سمت راستم بزرگ شد و دکتر مقدم تشخیص دادن باید برداشته بشه . هیچ مشکلی برای من نداشت و صاحب یه فرزند هستم . ولی مدتی هست سمت چپم درد میگیره و به بیضه منتهی میشه . من 15 سال پیش عمل بسته قلب کردم . کمی در سکس مشکل زود انزالی دارم ولی سه روزه که درد دارم و موقعه نزدیکی نعوظ ندارم . متفورمین 500 استفاده میکنم . مجرد هستم

1 پـاسـخ

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران