استفاده از هورمون رشد؟

با سلام، دخترم 14 سالشه، قدش 146 وزنش 48، عكس مچ دست بیانگر بسته شدن صفحات رشده، دكتر داروی ارجنین مایه خوراكی داده و گفته دیگه شاید قدش رشد نكنه، آیا واقعا پیشرفت علم هنوز جوابی برای ای درخواست نداره؟ آیا از آمپول هورمون رشد یا همون سوماتروپین میشه استفاده كرد؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    قد فرزند شما متناسب قد يک دختر يازده و نيم ساله ميباشد و مطمئنا بسيار کم ميباشد و زير منحني هست ولي سن استخواني مهم ميباشد
    اگر سن استخوان بيانگر بسته شدن استخوان ميباشد هورمون رشد هيچ تاثيري ندارد و استفاده از آن خطرناک هم هست از طرفي داروي آرژينين هم اثري نخواهد داشت .از نظر علمي هم هنوز واقعا براي اين افراد متاسفانه نميتوان اقدام درماني خاصي انجام داد.
    ولي تکرار ميکنم سن استخواني بسيار مهم ميباشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 201 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران