۵۶
۴۳
خانــم

توده تخمدان که منجربه انسدادروده شده؟

باسلام
مادرمن حدودا4 سالپیش عمل توده تخمدان انجام که همه به همراه رحم بیرون آورده شدبعدازعمل حدودا12 جلسه بافاصله 20 روزیکبارتااسفند1400شیمی درمانی انجام دادن که وسطهاش استراحت هم میدادن وبدون هیچ مشکلی انجام میداد!
دوباره 6 جلسه ازفروردین 1401 انجام دادن که هفته ایی یکباربود
که باعث شدروزبه روزضعیف بشه وانسدادروده پیداکرد
بطوریکه الان دوماهه چیزی نمیتوانن بخورن وهرچیزی که میخورن بلافاصله بالامیارن
که استفراغشم گاهی فقط اسیدمعدس گاهی به رنگ سبزتیره وگاهی هم زردوبابوی بدمیباشد

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي سرطان ، لاپاراسکوپي پيشرفته و جراحي چاقي در تهران