تیرویید کم کارو سیستم ایمنی ؟

سلام خانوم دکتر من خانومی38ساله الان چندساله تیرویید کم کار گرفتم آزمایش و سونوگرافی رفتم گفتن از نوع خودایمن هست تیرویید کم کارمند نوع هاشیماتو یعنی خودایمن که قرص جواب نمیده
از وقتی که تیرویید کم کار گرفتم خشکی پوست و ریزش و مو چاقی بیش ازحد حتی با رژیم وزنم پایین نمیاید همیشه بغض دارم نمیتونم همه غذاهای رو بخور انواع کلم ها و شغلم و آویشن سویا و گردو و قهوه و خیلی چیزهای دیگه رو رعایت میکنم ولی همیشه آزمایش میدم تیرویید خیلی کم کار ترشده نمی‌دونم باید چیکار کنم این تیرویید روی حافظه م خیلی تاثیر گذاشته بعضی وقتا یادم میره چیزی که تو ذهنم بود از شما کمک میخایم که تیرویید کم کارمند درمان بشه و وزنم و پف بدنم کم بشه
ممنون میشم

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم (اندوکرينولوژي) در تهران