لیزر آکنه؟

ببخشید من میخواستم لیزر اکنه های صورتم رو انجام بدم بنظر شما میکرونیدلینگ راه حل بهتری برای ازبین بردن لکه هاست‌یا لیزر مستقیم اونا؟

1 پـاسـخ

  • اصل مهم در انتخاب هر درمانی از نظر ما ابتدا میزان اسیب و سپس شرایط بیمار است ..شرایط بیمار یعنی هزینه و مراحل زمانی درمان و موارد مهمی که فرد در زمان درمان باید انجام دهد........البته اگر اسکار و اسیب های ناشی از اکنه منظور شماست هم میکرونیدلینگ که درمانی مناسب و کم هزینه ترمیباشد و هم انجام لیزر های ار.اف از روش های مناسب درمان منافذ عمیق و اسیب های ناشی از اکنه میباشند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 427 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران