آیا در خصوص افسردگی و اضطراب شدید میتونید بهم کمک کنید؟

سلام
من 40 سالمه و آق و در حال حاضر مجرد هستم و با دختر 13 ساله ام زندگی میکنم
تجربه یک طلاق حدود 6 سال پیش و اخیرا یک جدایی رابطه طولانی مدت را داشتم
بی نهایت در حال حاضر دچار اضطراب و افکار منفی و نشخوار فکری هستم به حدی که زندگی و کارم کاملا مختل شده و تمرکز و انرژی مناسب برای فعالیت های روزانه را ندارم و متاسفانه چند ماهی هست دچار بیخوابی شدم و تقریبا کل مدت روز خسته ، بی حوصله و عصبی هستم
من در خصوص تخصص شما دانش کافی را ندارم برای همین اینجا سوال پرسیدم که در صورتی که امکان کمک در این زمینه را به من دارید نوبت بگیرم و خدمت برسم
ممنونم

1 پـاسـخ

  • وقت به خير موارد مطرح شده از سوي شما حتما نياز به بررسي بيشتر دارد.چرا که چندين موضوع پيش رو هست. در ابتداي امر همين که به فکر درمان مشکلات هستين براي داشتن آينده و زندگي سالم ، بهترين گام را برداشته ايد.اميدوارم که بتونيم با کمک يکديگر تک به تک اين موانع پشت سر بگذاريم. با هماهنگي همکاران کلينيک در خدمت شما هستيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس ، روان درمانگر و نوروتراپيست در تهران