٢/٥
١٢/٥
خانــم

دانه پوست كودك؟

سلام
یك هفته پیش كه دست دختر دو ساله و نیمه ام ورم كرد به همراه قرمزی و داغی ،سه روز بعد ورم كمتر شد و دانه های قرمز متراكمی بیشتر بروی انگشتهای دست دیده شد پس از یك هفته دانه بیشتر و بروی زانو وروی انگشتهای پا هم دیده شد
الان هم كف دست بدون ورم ولی كمی قرمز ولی روی دست و روی انگشتهای پا و سر زانو وكنی روی رانها پر است دانه های قرمز رنگ ،كف دست كمی پوسته پوسته و خشك است شبیه به چرم شده
روز دوم شروع علایم دكتر بردم امروز هم همان دكتر و تشخیص دكتر ویروس بود بدون دارو  ، گفتند خود به خود بعد از دو سه ماه خوب میشه
لطفا راهنمایی كنید آیا واقعا ویروسه ؟دارو نمیخواد ؟به چه بژشكی مراجعه كنم

بازدید : 285 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران