درد در زیرانتهای قفسه سینه چپ ویا بالای شکم نقطه ای که به دنده ها وصل میشه ومیره زیر سینه ودنده ها؟

سلام وعرض ادب خدمت شما جناب دکتررحیمی
دکترجان من اولین روز سال ساعت 8غروب بصورت ناگهانی دردی در زیر انتهای قفسه سینه چپم زیر دنده های که به شکم ختم میشه به اندازه یک کف دست پیدا شد وارامش جسمی وروحیمو بهم ریخته ینی اگر کمی معده ام پر باشه نمیتونم راحت بخوابم وقتی دراز میکشم دردم زیادترمیشه حتی درحالت نشسته هم درددارم ولی می ایستم یا راه میروم کمی درد کمتر میشه وگاهی هم دقیق در ناحیه درد صدای قور قور میادوقط میشه عین مثل صدای داخل روده تا به این لحظه که چهارمین روز است حتی برای یک لحظه دردقط نشده وحالت کلی بدنم نرمال است نه تنگی نفس دارم ونه حالت تهوع ونه سرگیجه ونه فشارم بالاست وضربان قلبم هم منظم هستش لطفا بفرماییدمن چیکار کنم ودلیل این درد چی هستش چون با توجه به شرایط بوجودآمده کشور نرفتم بیمارستان وحالا هم تعطیلی شماست مطب دکتراهم بسته است لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون از شما

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم ورم معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. مي توانيد از قرص رانيتيدين شبي يک قرص استفاده کنيد. قرص کليدينيوم سي هم شبها يکي استفاده کنيد. 48 ساعت ديگه منو در جريان قراردهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 370 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران