۳۹
۴۸
خانــم

سرطان سینه؟

سلام دكتر خواهر من سرطان سینه دارن و توسط شما تحت درمان هستند میخواستم بدونم این احتمال وجود داره من هم سرطان بگیرم برای پیشگیری چكار باید كرد پیشنهادی دارید
ممنون میشم پاسخ بدید

1 پـاسـخ

  • سلام
    نقش ژنتيك در سرطان سينه پر رنگ هست ، بسته به سن ابتلا فاميل درجه يك ، ابتلا فاميل درجه يك به كنسر همزمان تخمدان ، ابتلا فرد مذكر فاميل درجه اول ، و نوع سرطان سينه ، نقش بررسي هاي ژنتيك و سن بيمار يابي فرق ميكنه ، اگر فقط يك فرد در سن بالا مبتلا شده نياز به اسكرينينگ زود هنگام نيست .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کلينيکال انکولوژي(سرطان شناسي و پرتودرماني) در تهران