۳۸
۷۳
آقــا

عمل سنگ حالب.؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید بنده 38 سال دارم برج 4 رفتم عمل تی یو ال سنگ حالب داشتم به قطر 7میلی متر،یه هفته پیش یهویی از همان ناحیه پهلوم درد گرفت رفتم اورژانس بهم مخدر تزریق کردن دردم خوب شد،دکترهم نسخه نوشت برم سونوگرافی منم رفتم.جواب سونو رو که دیدم شاخ در آوردم هنوز سه ماه نشده سنگ حالب دارم به همان اندازه آخه چطور ممکنه؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران