۵۶
۸۰
خانــم

درد نوک سینه راست و بیرون آمدن مایع زرد مایل به سیاه؟

سرکار خانم دکتر نگار معشوری،
ضمن عرض سلام، از روز شنبه مورخه 10/27 از سینه راستم مایع زردی خارج گردید. امروز مجدد آزمایش نمودم. مایع زرد رنگش تیره شده بود. لازم به توضیح میباشد که قبلا بدلیل اینکه پرولاکتینم بالا بوده، هر از چندگاهی این مایع زردرنگ از نوک هردوسینه ام خارج میشده ولی الان از سینه راستم مایع زرد تبدیل به رنگ تیره گردیده است. درضمن هنوز از سینه چپم مانند سابق مایع زرد رنگ کم و بیش خارج میگردد. نگرانی من در خصوص رنگ تیره این مایع از زرد به سیاه و درد خیلی خیلی کمی که وقت لمس نوک سینه دارم، میباشد.
همچنین اینجانب بدلیل کیست ساز بودن سینه هایم بویژه سینه چپم، هر 6ماه الی یکسال، تمامی آزمایشهای لازم را انجام میدهم. تاریخ آخرین سونوگرافی، ماموگرافیم و سایر آزمایشهای مربوطه هم دقیقا سه ماه قبل بوده که الحمدوالله هیچ مشکلی نداشتم.لطفا راهنمایی و مرا از نگرانی خلاص فرمائید.
باتقدیم احترام فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 135 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران