بیماری نوروپاتی؟

باسلام پدرم حدود چهارساله سوزش شدید پا از زانو به پایین وجای عمل دیسک کمر شب تا صبح زجر میکشه وروزم همینطور اگه ده دقیقه بخوابه میپره میگه اتیش گرفتم در ضمن قند وفشار خونم داره متادون هم مصرف میکنه حدودصدتا دکتر انواع متخصصان وعادی وگیاهی وزالودرمانی وفیزیوتراپی هیچی اثر نداشته قرص ویتامین بی و گالبادین فکرکنم میخوره میگه صد برابر بدتر شدم بعد دوسه روز دیگه نمیتونه بخوره اگه بابام رو درمان کنید کل خونواده تا عمر داریم دعاتون میکنیم. پایین وزن وسن پدرمو میزارم🌹

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير در زمينه ديابت ممکن است آسيب اعصاب محيطي رخ داده باشه نياز به معاينه است در صورت نوروپاتي ديابتي اساس کار کنترل دقيق قند خون است درمان‌هاي پيشنهادي علامتي است مصرف متادون سبب مي شود داروهاي مسکن آن چنان که بايد تاثير مطلوب خود را نداشته باشند چرا که بدن بيمار به مخدر قويتري مانند متادون عادت کرده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات (نورولوژي) در تهران