مور مور کردن آلت تناسلی؟

سلام
بنده حدود 20 سال است با نوعی بیماری ( اگه بشه اسمش رو بیماری گذاشت) مواجه هستم که با توجه به نوع آن نمی تونم به دکتر مراجعه کنم و احتمالا هم نخواهم کرد. البته اگر به صورت غیر حضوری باشه مشکلی نیست و هزینه هم بعد از مداوا پرداخت خواهم کرد.
شرح بیماری: موقع خواب اعم از روز یا شب، آلت تناسلی شروع به مور مور میکند (اسم دیگری برای اون نمیدونم) و این غیر از تحریک است. و واقعا نمیگذارد بخوابم. مگر اینکه آلت تناسلی را تحت فشار قرار بدهم. مثلا به شکم میخوابم و چیزی که کمی بلند باشد مثلا یک قطعه چوب یا هر چیزی که دم دست باشد حتی مثل لیوان زیر آلت میگذارم این کار باعث میشود که مورمور آلت از بین رفته و تقریبا کمی به درد متمایل میشود و میتوانم بخوابم. البته اینکه کجای آلت بزارم ممکن است تفاوت کند و از سر آلت تا انتهای آن حتی زیر بیضه ها را شامل میشود. نکته دیگر اینکه اگر خیلی خوابم بیاید خیل مجال اذیت پیدا نمیکند و میخوابم ولی ممکن است نصف شب با همین مور مور کردن از خواب بیدار شوم. نکته دیگر اینکه پس از عمل زناشویی با همسر تا ده دقیقه راحت هستم ولی بعد دوباره شروع میشود. در زمان بیداری و سرپا بودن معمولا اذیتی ندارد.
با تشکر از مشاوره شما.

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران