ارتباط جنسی با همسر ؟

با عرض سلام و درود
من جوانی 26ساله که تازه هم ازدواج کردم بمدت 5ماهه که متاهل شدم اما در رابطه با همسرم متاسفانه من به ارگاسم میرسم اما همسرم به ارگاسم نمی‌رسه حتی بعضی مواقع که بتونم همسرمو هم به ارگاسم برسونم ساعت ها طول می‌کشه شده تا 3ساعت هم ارتباطمون طول کشیده اما متاسفانه همسرم به مرحله ارگاسم نمی‌رسه میخواستم از شما راهنمایی بگیرم ببینم سکس تراپیست می‌تونه کمکمون کنه یا متخصص زنان باید مراجعه کنیم
و البته من خودم هم از این قضیه ناراحتم که تنهایی به اوج لذت جنسی دست پیدا میکنم عذاب وجدان گرفتم
ممنون میشم کمکم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام. بله به روانپزشکي که همزمان سکس تراپي هم ميکنند بهتره مراجعه کنيد. در صورتيکه چنين پزشکي در دسترستون نيست ميتونيد مشاوره آنلاين داشته باشيد. متخصص زنان در اين امور کمک چنداني نميکنه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران