٤٠
٨٨
آقــا

ورم صورت یك روز بعد از سی تی آنژیو؟

سلام. خسته نباشین. من دیروز سی تی آنژیو انجام دادم و دارو تزریق كردن. امروز صورتم ورم كرده و گز گز میكنه. آیا طبیعی هست یا خطرناكه؟

2 پـاسـخ

  • با سلام. احتمالا دچار واکنش آلرژيک (حساسيت) به ماده ي حاجب (داروي تزريقي مورد نياز در سي تي آنژيو) شده ايد. هر چند اکثر اين حساسيت ها خفيف هستند و به صورت خود به خودي برطرف مي شوند، موارد نادري ممکن است تشديد پيدا کنند. بنابراين بهتر است براي بررسي و در صورت نياز دريافت اقدامات درماني و توصيه هاي لازم، در اسرع وقت به پزشک مراجعه بفرماييد. در عين حال مصرف کافي آب و ساير مايعات داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران