آیامشکوک به کرونام؟

سلام دکتر،ازدزفول پیام میدم آیااین علائم من می تواندبه بیماری کرونانسبت داد؟ نزدیک به 20روزی هست که این علائم رو دارم روزهای اول حس می کردم یه چیزسنگین روی قفسه سینم هست که نمی توانستم درست نفس بکشم یعنی بعدازهرنفس طبیعی چندین خمیازه بایدمی کشیدم که نفسم طبیعی شود ولی این روزهادرد درقفسه سینه دارم که هی بالاوپایین می شودسمت راست وچپ می رود خارش گلو هم دارم وهرموقع هم ماسک می زنم حس می کنم دهنم بوی بدی می دهد،لطفاراهنماییم کنید خیلی نگرانم آخه میگن هرعلامتی راجدی بگیرید

1 پـاسـخ

  • سلام،
    در اين شرايط هر علايمي از جمله علايم شما مي تونه مشکوک باشه ولي نگران نباشيد و فعلا صبر کنيد. احتمال کرونا خيلي کمه در شما. 48 ساعت ديگه وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد. نکات بهداشتي را هم به دقت رعايت کنيد. تماس با ساير اعضاي خانواده کم بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 307 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران