۳۰
۸۲
آقــا

تنگی نفس چند روزه همراه با کمی خلط دارم ونگرانی از کرونا؟

سلام و وقت بخیر خدا قوت جناب دکتر
بنده 30 سالمه حدود سه چهار روز هستش تنگی نفسی دارم همراه با کمی خلط، البته هفته قبل هم یک روز اینجوری بودم با توجه به نگرانی رفتم بیمارستان رادیولوژی و آزمایش عفونت خون گرفتن که نرمال بود و گفتن مشکلی نداری وبا توجه به اینکه شغلم قالیشویی هستش و حدود یک ماهه بیشتر با مواد شوینده و تاید بیشتر سرو کار داشتم!دکتر گفتن از همون شغلت هستش اون روز تا صبح بهتر شدم ولی بعد چند روز حالا این وضعم ونگرانیم اینه هر روز اینجوریم(البته موقعی که دراز کش هستم اصلا مشکل ندارم نشسته و ایستاده بیشتر تنگی نفس دارم) میترسم از کرونا باشه لطفا راهنمایی بفرمایید.

ناگفته نماند من چند سال پیش هم اینجوری شدم با آمپول و چند تا دارو بهتر شدم!!

2 پـاسـخ

  • درود
    همکاران خوب ما که امروز در صف اول خدمت به هم وطنان هستند شما رو کامل بررسي کردن، نگران نباشيد اظطراب علايم تنفسي رو تشديد مي کنه. نظر من هم همينه مواد شوينده باعث حساسيت ريه مي شوند. باز اگر مشکلي بود من در خدمتم. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • ساام. مشکلات شما به علت اضطراب درمان نشده است که مشکلات گوارشي تنفسي و غيره ايجا د ميکند. ضمنا سرفه خلط دار به کرونا مربوط نميشود. اضطزاب سيستم ايمني را نيز ضعيف ميکند بنابراين ويزيت تلفني يا حضوري متخصص اعصاب وروان لازمست تا درمان شما اغاز شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 348 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران