هورمونهای مردانه؟

باسلام و عرض ادب خدمت دکتر عزیز و دوست داشتنی
بنده داری سن 29 میباشم که مشکلات در اندام تناسلی دارم از جمله کوچک بودن الت و بیضه ،بزرگ شدن سینه و شل شدن ان ،کم بودن رویش مو در صورت را دارم که متاسفانه تا الان به چند دکتر متخصص جراع وکلیه از جمله دکتر هومن عباسی و... مراجعه کردم که روش های درمان یک سال هورمون تستوسترون و بعد به مدت 18 ماه یم امپوی زیر جلدی و یک امپول عضلانی استفاده کردم هفته ای 3 بار . ولی تاثیرات زیادی روی الت و بیضه ندیدم اما روی موی صورت تغییری دیدم .
لذا از شما خواشمندم جهت رود درمان فوری ،دستورات لازم را بفرمایید

1 پـاسـخ

بازدید : 144 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران