دو واحد ایمپلنت در فك بالا ؟

سلام وقتتون بخیر آقای دكتر من دو تا از دندونای اسیاب فك بالا ك كنار هم هستند رو میخوام ایمپلنت كنم خواستم بپرسم چند ماه طول میكشه تا مراحلش تموم بشه و هزینش به چه صورته ¿اینكه چند در صدشو اول و چند در صد هزینه رو در جلسات بعد میبایست داد با سپاس فراواااان

1 پـاسـخ

  • باسلاموعرضادبواحترام
    با توجه به اينکه دندان ها از قبل کشيده شده پروسه دو الي سه ماه طول ميکشه ،
    ميتونيد نصف هزينرو جلسه بارگذاري ايمپلنت ها پرداخت کنيد مابقي رو موقع تحويل روکش
    شرايط پرداخت با چک هم داريم
    هزينه ايمپلنت به مارک ايمپلنت خيلي بستگي داره نه کشور سازنده به طوري که بعضي از مارک‌ها هم دو سه مدل دارن مثل اشترومن که سه مدل ايمپلنت داره

    در مرکز ما سه ايمپلنت برتر موجود در ايران کار ميشه هزينه ايمپلنتها با روکش هست
    آستم کره (بهترين ايمپلنت کره اي) 4٫900
    اشترومن سوييس مدل تيتانيوم يا زيمر آمريکا (جزو پنج ايمپلنت برتر دنيا) 8٫900
    اشترومن سوييس مدل اکتيو که در عرض سه هفته به استخوان جوش ميخوره (بهترين ايمپلنت دنيا)12٫900

    اگر کلمه پنج ايمپلنت برتر دنيا را در گوگل سرچ نماييد ميبينيم که اشترومن و زمير تو اون ليست هست و اگر ايمپلنت استم رو سرچ نماييد ملاحظه مي‌فرماييد بهترين ايمپلنت کره اي هست ...

    اگر ايمپلنتاي درجه دو مد نظرتون بود مثل sic سوييس يا DIO کره با قيمت 3٫900 هم کار ميشه

    قوطي ايمپلنت که شناسنامه ايمپلنت محسوب ميشه در پايان کار تقديمتون ميشه...
    در صورتي که بيشتر از يک ايمپلنت داشته باشين خدمتتون تخفيف داده ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 190 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کاشت دندان (ايمپلنت) در تهران