۶۲
۸۰
آقــا

فنر یهتره یا عمل قلب باز؟

سلام خسته نباشید
پدر بنده 62 سال سن دارند و چند روزی علایمی داشتند که به دکتر مراجعه کردند و گفته شد چند تا از رگهای قلبشون گرفته و لخته خون دارن و پزشک برای ایشون بالن زدن و اما الان به ما گفتند که باید یا فنر بزنیم یا عمل قلب باز انجام بدیم والبته انتخاب رو به پای فرزندانشون گذاشتن اما ما اصلا نمیدونیم باید چیکار کنیم ؟؟؟؟من مادربزرگم سال 92 پیش آقای دکتر کزازی با سن 75 سال جراحی قلب باز کردند ما هم گفتیم اگر قراره کاری انجام بشه توسط ایشون انجام بشه چون ما شهرستان هستیم.و دکتر پدر گفتن که 5تا فنر باید گذاشته بشه.ولی الان ما واقعا نمیدونیم کدوم روش بهتره و درسته؟؟؟؟

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي قلب و عروق - چاقي - لاپاروسکوپي پيشرفته در تهران