آیا نیازه برای تست ام اس مراجعه کنم؟

سلام خانم دکتر من دختر 18 ساله ای هستم که سندروم روده ی تحریک پذیر دارم و بسیار استرسی هستم و این استرس حتی سر مسائل خیلی کوچیک خودش رو نشون میده و جدیدا مشکلاتی برام به وجود اومده که طی چند روز گذشته شدید شده
به طور ناگهانی عصبی میشم. انگشت های دستم چندبار توی روز تیر میکشه و از ناحیه کمر درد شدیدی دارم که ممکنه حتی به سختی بتونم حرکت کنم که روزی یک بار ا چند روزی یک بار اتفاق میوفته و گاهی احساس می کنم دستام بی حس میشن ممنون نیشم بگید باید برای تست ام اس مراجعه کنم؟ خیلی هراس دارم از این که علاعم تم اس باشه🌻باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 87 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در مشهد