۵۰
۱۰۵
آقــا

جهت بهبودخواب وعدم وابستگی به قرص چه راهکاری مدنظرجنابعالی است؟

من حدود22ساله تحت درمان روانپزشک هستم بیماری دوقطبی یک وعده قرص می خورم قرصهای رهاکین 500یک عددوریسپریدون یک میلی نصف میل وامگا 3یک عددپانصدی .فولیک اسید یک دوعددمصرف می کنم .حالا شبهاحدود6ساعت می خوایم .خواستم جهت بهبودخواب وعدم وابستگی به قرص چه راهکاری مدنظرجنابعالی است .ضمناازجملات تاکیدی خوب بهره می برم خواهش می کنم کمکم کنید متشکرم .

1 پـاسـخ

بازدید : 98 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي باليني و روان درماني در تهران