دکترمن عمل لیزیک انجام دادم الان دیدم در روز تاره و شب هام هم بسختی میبینم درمانی دار؟

سلام وقتتون بخیر من 30ساله هستم حدود 7ساله عمل لیزیک انجام دادم اوایل بهتر بود اما الان در روز تار میبینم فاصله هارو نمیتونم تشخیص بدم روزهای ابری که سخت تر میشه دیدم ،شب هام به سختی مبینم ،خیلی به دکترای زیادی مراجعه کردم نتونستن برام کاری انجام بدن بهتر بشم و آخرین باری که به یک مرکز چشم پزشکی مراجعه کردم گفتن مشکل شبکه داری بنظرتون درمانی هست برای چشمم.

1 پـاسـخ

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه(ويتره و رتين) در تهران