۲۲
۶۸
آقــا

غلظت خون بالا ؟

سلام خانم دکتر قادری وقت بخیر
بنده سجاد جمشیدی هستم 22 ساله از تکاب و نزدیک 2 ماه که به غلظت خون بالا مبتلا شدم در حالی که بنده نه سیگار میکشم نه قلیون و نه مشروبات الکلی و تو جواب آزمایشم این 3مورد بالاست و پیش دکتر تبریزی رفتم و جوابی نگرفتم :
RBC: 6.60
HGB: 17.8
HCT: 52.8

خانم دکتر کلا بدنم بی حس میشه ، گردن درد و سردرد شدید پیدا کردم به طوری که احساس میکنم یه وزنه رو بستن رو سرم که سرم سنگین میشه چشام درد میکنه ، حوصله حرف زدن با کسی ندارم ، همیشه خوابم میاد ، سرگیجه دارم بعضی وقت ها کلا دهنم انگار قفل میشن بعد دست و پاهام بی حس میشن گیر ندارم ، دور چشم هام سیاه شدن صورتم کلا سیاه میشه گوش هام قرمز میشن داغ میشه بعضی وقت ها پیشونی ام عرق سرد میکنه ،

ممنونم ازتون راهنماییم کنید این شرایطمه بعد اگر میشه تو تلگرام عکس آزمایشم رو بفرستم و برام نسخه بنویسید بفرستید ماشین اینا ندارم بیام زنجان هزینه رفت و برگشت برام سخته خانم دکتر اگر میشه این لطف رو در حقم بکنید به شما پناه آوردم پول ویزیت رو هم میزارم رو چشمم واریز میکنم خدمتتون ممنونم 🙏🙏

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران